Yazar Kasa Kullanan Esnaflarımıza Önemli Duyuru

21 Aralık 2017 tarihli ve 30277 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Tebliğe göre, 2014 Yılı Cirosu 150 Bin Türk Lirasının altında olan esnaflarımız, eski nesil yazar kasalarını, herhangi bir süre sınırlaması olmaksızın cihazlarının mali hafızası dolana kadar kullanabileceklerdir.   Mali Hafızası dolan veya herhangi bir nedenle mali hafıza değişimini gerektiren bir durumda eski nesil cihazlara yeni mali hafıza takılamayacak bunun yerine yeni nesil yazar

22.12.2017 13:33:07

7020 Sayılı Af Kanunu Kapsamında Esnaflarımıza Önemli Duyuru

27.11.2017 12:00:27

Kredi Kullanacak Esnaflarımıza Önemli Duyuru

Oda Üyelerimize Sıfır Faizli Kredi Desteği Başladı 16 Aralık 2015 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan bakanlar Kurulu Kararı ile Esnaf ve Sanatkarlara 01.01.2016 tarihi itibarı ile iki yeni sıfır faizli kredi imkanı getirildi. Oda üyelerimiz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığı ile veya şahsen Halk bankası şubelerine başvurmaları doğrultusunda makine, ekipman ve demirbaş alımları, veya iş yeri modernizasyonuna yönelik ihtiyaçlarını

01.08.2017 17:12:22